De ce ARIZTO?

ARIZTO este probabil singura vilă turistică din Sinaia care este încă în proprietatea și administrarea celei de-a treia generații a celor care au construit-o în 1929.

Înainte de a face o rezervare, citiți cele 10 motive pentru care să stați, sau nu, la vila ARIZTO.

Dacă vă bucurați să locuiți într-o vilă construită în 1929, cu istorie și personalitate, și dacă apreciați:

  • plapumă 100% naturală, umplută cu puf și pene (persoanelor alergice le putem pune la dispoziție și plăpumi din materiale hipoalergenice),
  • perne umplute integral cu puf de gâscă de cea mai bună calitate – la dispoziție în dulap,
  • așternuturi și prosoape de baie de foarte bună calitate,
  • picturi originale pe pereți,
  • covoare din lână pe jos,
  • parchet din stejar masiv bătut în stil tradițional englezesc,
  • uși cu izolație fonică de 42 dB,
  • sobă cu lemne, pictată, care se află în vilă de când aceasta a fost construită,
  • surse multiple de iluminat cu reostat, care vă permit să vă creați lumina care vi se potrivește,
  • un mic dejun sănătos dar și sățios,

o să vă facă mare plăcere să stați la ARIZTO.

Dacă nu, nu.

Tripadvisor despre ARIZTO

Ce este ARIZTO?

Este locul în care vă primim așa cum ne dorim noi să fim primiți la rândul nostru, adică cu drag, curtoazie și cu conștiința faptului că slujba noastră este să vă facem pe dumneavoastră să vă simțiți bine și să vă relaxati.

Vila are cinci camere duble, o suită cu un dormitor și o suită cu două dormitoare, toate cu baie proprie. Cele două suite au fiecare câte o cameră de zi cu ferestre pe trei laturi, cu o priveliște minunată.

Toate băile sunt aproape identice și sunt echipate cu duș.

Cele cinci camere duble se împart în trei superioare, una specială și una standard.

Camera standard este echipată similar cu cele superioare, diferența este că baia nu are fereastră către exterior, fiind aerisită printr-un ventilator, și este la primul nivel, accesul făcându-se prin sala de mese.

Cu greu veți găsi însă camera standard disponibilă, mai cu seamă în august și septembrie, fiindcă avem oaspeți fideli care în fiecare an rezervă această cameră pentru că este mai izolată și are acces imediat la terasa vilei.

Camera specială este dotată cu mobilă Art Deco fabricată la Viena la începutul secolului trecut. Excepție fac patul și dulapul. Patul original are doar 1,90 m lungime, iar dulapul este mult prea mare, de aceea nu le-am putut folosi. Dormitorul Art Deco este singurul dormitor rămas în familie de pe vremea bunicilor și a fost complet recondiționat de curând.

Capacitatea totală a vilei este de 16 persoane, în paturi duble matrimoniale. Putem instala și un pat pliant suplimentar în cameră.

Cui ne adresăm?

Oaspeții noștri cei mai mulțumiți sunt, în general, cei între 30 și 60 de ani, care fac cu plăcere o plimbare de vreo 600 m din fața vilei până în centrul orașului. Și care nu se sperie să urce câteva trepte din stradă până la camera lor. Și care își doresc să evadeze din stresul cotidian și să se scufunde într-o oază de calm și liniște.

Părinții cu copii foarte mici vin cu mare încredere la ARIZTO, fiindcă apreciază curățenia de la noi.