Magnifique View for Two – suită cu un dormitor

Suita cu un dormitor are o priveliște splendidă. De aici poți vedea atât Crucea de pe vârful Caraiman, Munții Baiului, cât și o parte din vechiul cartier de vile Furnica.

De aceea este și cea mai căutată cameră la ARIZTO.

Suita este compusă dintr-un dormitor, o cameră de zi cu ferestre pe trei laturi și o baie.

Alexandru, RO:

Will definitely come back!

We stayed in room number 3. This room has everything – it is clean, spacious, great taste in furniture, an amazing area where you can rest and read a nice book have the perfect view in the morning! One of our best stays in Sinaia! The host was so kind and helpful! Ready to accommodate all our requests. The breakfast was absolutely gorgeous, we couldn’t ask for more! So, thank you Arizto for making our stay comfortable and pleasant! We will come back!

februarie 2020

In mai mirosul de liliac este inclus in pret

2 thoughts on “Magnifique View for Two – suită cu un dormitor”

 1. Am avut inspiratia sa alegem pentru 3 zile de relaxare vila Arizto din Sinaia, o vila cu aer aristocratic, care pastreaza parfumul anilor trecuti peste ea.
  Sentimentul pe care l-am incercat este ca timpul a pastrat neatinse valorile, in sensul ca bunul gust si respectul fata de oaspeti a fost si este pe primul loc.
  Serviciile sunt ireprosabile, vom reveni negresit! Multumim gazdelor pentru daruirea si bucuria cu care ne-au intampinat!

  Reply
  • Doamna si domnule Bara,
   Va multumim pentru ati ales sa va petreceti cele trei zile de vacanta la noi. Noua ne-a facut mare placere sa va gazduim si ne bucuram ca am reusit sa ne indeplinim misiune de a va facem sa aveti o sedere placuta.
   Oricand doriti, sunteti mai mult decat bineveniti.

   Reply

Leave a Comment